2013. január 14., hétfő

Golden Globe

Természetesen az idei évben is rendezésre került a Golden Globe, ahol szebbnél szebb ruhákban jelentek meg a hírességek. Mint már az előző bejegyzésben is említettem, Palvin Barbara is megjelent a díjátadón.
Sokan döntöttek a pirosas, narancsos színek mellett, mint például Jennifer Lawrence, Jessica Alba, Marion Cotillard és Zooey Deschanel. Mind a négyen gyönyörűek voltak, maradtak az egyszerűbb daraboknál. Nekem Jessica a kedvencem közülük, fantasztikusan nézett ki az Oscar de la Renta ruhában, melyet egy gyönyörű nyaklánccal és narancsos rúzzsal tett egésszé.


A lábvillantások is igen nagy szerepet kaptak. Heidi Klum egy elképesztően gyönyörű, félvállas fehér ruhában, Halle Berry merész, erősen mintás Versace darabban jelent meg, Eva Longoria és Louise Roe pedig a fekete csipke mellett döntöttek, ami remekül állt nekik. Eva már-már sokat villantott mély dekoltázsú ruhájával, de ezt szépen ellensúlyozta annak fekete színe.


Természetesen a fehér is sikert aratott. Anne Hathaway nagyon egyszerű maradt ruhájában, amit csak pár karkötővel és gyűrűvel dobott fel. Úgy gondolom, elfért volna egy feltűnőbb nyaklánc is szettjében, mindenesetre így is nagyon bájos volt. Amanda Seyfried csipke ruhája nekem nagyon elnyerte a tetszésemet, bár ő sem használta ki az ékszerek jótékony hatását az összképre, nekem mindenképpen a kedvenceim között van. Megan Fox meglepően egyszerű maradt stílusa ellenére is, bár mindenképpen jó ötlet volt ez a ruha, hisz gyönyörű volt benne. Jennifer Lopez már nem volt ennyire egyszerű, még ha maradt is a fehérnél, csupa csipke volt a Zuhair Murad ruhája, ami szerintem mindig jó választás egy díjátadón.

 

Ezek mellett persze még rengeteg gyönyörű szettet láthattunk a díjátadón. Nektek ki tetszett a legjobban és szerintetek ki döntött nem túl előnyösen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése